Followers

Tuesday, August 10, 2010

Ramadhan Al- Mubarak


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera buat semua sahabat handai yang sudi singgah ke blog MJMA..

Alhamdulillah... Syukur kehadrat Ilahi kerna dengan limpah rahmat-Nya sekali lagi kita diketemukan dengan bulan yang penuh keberkataan ini. Terima kasih Allah dengan izin Nya MJMA dan rakan2 sekalian dapat menikmati sucinya bulan Ramadhan kali ini. Timbul rasa hiba dan gembira kerna jodoh dan rezeki buat kita untuk menempuh 1 bulan yang penuh dengan seribu manafaat buat kita semua.

MJMA suka untuk mengingatkan kepada semua rakan2 dan juga diri MJMA sendiri agar dengan hadirnya bulan Ramadhan ini marilah kita bersama2 meningkatkan dan memantapkan lagi iman dan takwa kita terhadap Tuhan yang Maha Esa.. InsyaAllah segala kebaikan yang kita lakukan sama ada kecil atau besar ianya diterima oleh Allah SWT.. Amin..

Hindarkan diri kita daripada melakukan sesuatu perkara yang mengundang kepada keburukan terhadap ibadah kita, sesungguhnya di bulan Ramadhan ini setiap kebaikan yang dilakukan akan diberikan ganjaran yang berkali ganda. Ambil lah kesempatan ini untuk menambah amal kita di dunia dan di akhirat.

Akhir kata dari MJMA setiap kata yang MJMA lahirkan ini bukan lah hanya untuk rakan2 sahaja malah buat diri MJMA sendiri. Selamat Menyambut Bulan Ramadhan sekali lagi ikhlas dari MJMA..

No comments:

Post a Comment